اختلال يادگيري كودك

مشاوره خانواده،ازدواج،كودك،نوجوان،رايگان،تلفني

اختلال يادگيري كودك

۶ بازديد
اختلال يادگيري كودك

اختلال يادگيري كودك LD
آيا كودك شما در يادگيري رياضي و يا هجا كردن كلمات مشكل دارد؟

هرچند كه بچه ها گاهي دچار مشكلات درسي مي‌شوند اما اگر مشكل دائمي شود ممكن است نشانه اي از اختلالات يادگيري كودك باشد پس با آگاهي به هنگام و جلوگيري از بزرگ شدن مسئله مي‌توان در منزل به او كمك كنيد تا بر مشكلات درسي خود در مدرسه فايق آيد و اعتماد به نفس كودك در جلوي همسالانش افزايش يابد.
ناتواني هاي يادگيري چيست؟


كودكاني كه دچار ناتواني يادگيري هستند به گونه اي متفاوت مي‌بينند و مي‌شنوند و درك مي‌كنند و اين تفاوت مي‌تواند مشكلات زيادي را در حوزه هاي گوناگون مهارتها در ايجاد كنند رايج‌ترين نوع ناتواني يادگيري شامل خواندن نوشتن شنوايي رياضيات منطق و صحبت كردن است.
مراجعه به هنگام به مراكز روانشناختي جهت رفع مشكلات يادگيري LD مي‌توانند از مزمن شدن آن و عواقب ناگواري چون كاهش اعتماد به نفس كودك و غير بكاهد.
نشانه هاي ناتواني يادگيري
مشكل يادگيري الفبا رنگها و اعداد در سنين پيش دبستاني از علائم هشداردهنده شروع اين اختلال ميباشد. به عنوان مثال مي‌توان از مشكل پيروي از دستور العمل ها و يا ناتواني در بستن زيپ و دكمه و بند كفش نيز اشاره كرد.
مشكل تلفظ لغات و عدم يافتن لغات صحيح نيز بايد در اين سن جدي گرفته شود.
علائم ناتواني يادگيري در مدرسه كودك 
مشكل در يادگيري مفاهيم پايه رياضي
كندي در يادگيري مهارت هاي جديد
مشكل در سوال هاي تشريحي
تنفر از خواندن و نوشتن و اجتناب از بلند خواندن متون
اگر نشانه هاي بالا به موقع تشخيص داده نشوند و حل نشوند مي‌توانند سبب بروز مسائل جدي در مشكل گيري شخصيت كودك و نوجوان در سنين آن شوند به طوري كه وي با شركت در كردن در بحث آيكلاس و خجالت كشيدن از جمع و بي ارزش دانستن خود به اين مشكل دامن مي‌زنند به اين كمبود اعتماد به نفس در يادگيري مهارت هاي جديد تداخل كرده و باعث عاشقت گي هاي زيادي در روابط اجتماعي و با همسالانش نيز مي گردد.
درمان اختلالات يادگيري كودك 
۱_ مشورت با متخصص روانشناس و پيگيري جلسات مشاوره فردي
۲_ بررسي تامين هاي اجرايي در مدرسه به كمك تيم آموزشي
۳_ ارتباط صحيح بر مبناي تشويق و نه تحقير و تنبيه در خانواده
۴_ آموزش مهارت هاي ارتباط صحيح با همسالان و كمك گرفتن از آنها
به طور خلاصه در حالي كه مشورت با متخصصان مي‌تواند كمك زيادي به والدين بكند در عين حال نقش پررنگ پدر مادر با آموزش ها را نمي توان ناديده گرفت پس در منزل درمان را پيگيري كنيد از جزئيات ناتواني كودكتان آگاه شويد به دنبال درمان‌هاي جديد باشيد و نقاط قوت كودك خود را تقويت كنيد و به علايق و استعدادهاي متفاوت و احترام بگذاريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.